понедельник, 17 июня 2013 г.

YELLOW, INVALID, BUTCH, LEFTHANDER, TATAR

Наш новий герой - Андрій. (діяльність -  Клуб Толерантності та різноманітні правозахисні акції ) З ним можна познайомитись та побачити в найрізноманітніших куточках нашого міста та України. Він людина з активною життєвою позицією, що не лишається осторонь найбільш гострих подій, з якими зіштовхується людство. 

Так це я. Цієї Весни, яка є особливою. Особливою тим, що всупереч власним забобонам, я почав носити кольорові штані, рок-н-рольні браслети, а також кольорові шкарпетки, подаровані тоді ще ледь знайомою дівчиною...почав надавати значення написам на футболках, навіть формулювати їх власноруч задля викриття важливих і болючих тем, які більшість намагається уникати, як і я це робив раніше... почав ходити на лібертарні солідарні марши, паралельно засвоюючи інструменти гугл та шукаючи суперників 90+ кг. Літо продовжується тим, що доводиться знімати з поручнів мостів того, хто спить там, ризикуючи поворухнутись й летіти всі ці 50 метрів висоти в чорну, наче всесвіт воду, так і не встигнувши збагнути різницю між навколофутболом, пацифізмом та солідарністю.

Андрій Книжний


Звичайна футболка може не просто бути гарною, зручною, цікавою, модною і т.д., але  і ідейною! ( автор принту сам Андрій, який неодмінно б поцікавився тим, що ви думаєте про написане?)

3 комментария:

  1. очень впечатлил текст и эта чудесная рубашка)

    ОтветитьУдалить
  2. На перший погляд текст дивакуватий, але коли розумієш якою саме діяльність займається Андрій, стає все зрозуміло, і ти сам починаєш замислюватися над темами дискримінації та ксенофобії.

    ОтветитьУдалить